голям проблем.неска ходих да ми сменят резистора обаче като вкарахме буксите и перката се пусна без да съм дал на контакт и не спира след 5 мин махнах едното кабелче и спря.оказа се датчика бил термодвоика и се оказа че цялата инсталация била преправяна заради климатика защото при мене го няма.махнах кабелчетата от резистора и си карах само със 2-ра степен.Но се оказа че и втора степен не се пуска за малко да замине мотора на кино а пък преди се пускаше.кабелчето е на датчика мислих че не са го сложили като проверяваха.има 2 релета които са маи за степените щото като пусна резистора перката се върти като махна едното реле независимо кое перката спира и незнам сега какво да правя оня ми говори за някаква 3 цифрена сума викам ти нормален ли си.Ако някои може да помогне ще съм благодарен
Известие
Collapse
No announcement yet.
Късно включва перката
Collapse
X
-
чакай сега спокойно. тази систем макар и сложно изглеждаща всъщност си е проста за ремонт. това че е преправяна от климатик към климатроник не би трябвало да бърка много нещата. При климатроника просто управлението пуска маса към релето за 1 скорост за да задейства перката без да е включил датчика на радиатора.
затова първо кажи с колко крачета ти е датчика на радиатора и колко кабела отиват към него.
Довечера ако мога ще ти пратя и ел.схемата на свързването.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
смених днес датчика на радиатора с друга термодвоика реших да го направя на 92 да включва направо 2 степен.И стана,явно предния датчик е сдал багажа съвсем като го свалихме се оказа че е същия като новия.Само ми е интересно че включва в средата на нулата от 90 не е ли малко късно предния и тои там включваше или просто така трябва да е
Comment
-
Първоначално публикувано от kavalista Покажи съобщениесмених днес датчика на радиатора с друга термодвоика реших да го направя на 92 да включва направо 2 степен.И стана,явно предния датчик е сдал багажа съвсем като го свалихме се оказа че е същия като новия.Само ми е интересно че включва в средата на нулата от 90 не е ли малко късно предния и тои там включваше или просто така трябва да е
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment